Ad Widget

Collapse

Announcement

Collapse
No announcement yet.
X

think i have a problem.....

Collapse
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • think i have a problem.....

    ok i was attempting to do the poor mans ignition advancer and when i took the cover off to get to the ignition rotor i noticed there was oil in the bottom part of the chamber...im new here and just wasnt sure if thats suppose to be like that or not.....any tips or answers would be greatly appreciated!!!!
    sigpic
    -Cory-
    1997 Katana 600

    -see my garage for mods-

    'pegs are down for you anytime CP'

  • #2
    Normal . That IS the inside of the engine , after all .....
    I am a fluffy lil cuddly lovable bunny , dammit !



    Katrider's rally 2011 - md86

    Comment


    • #3
      Originally posted by md86 View Post
      Normal . That IS the inside of the engine , after all .....
      yeah i just didnt think the oil was suppose to get to that part of the motor...thanks for the help!!!
      sigpic
      -Cory-
      1997 Katana 600

      -see my garage for mods-

      'pegs are down for you anytime CP'

      Comment


      • #4
        it's a MOTOR, it's inside a MOTOR, oil is everywhere.

        Comment


        • #5
          ok i got another question... i read the total write up of how to do the ignition thing but what i wanna know is that little dial over the rotor itself how do you get it off it just wants to keep moving, and does it go back the way i took it off or do i move it the same amount as the rotor?
          sigpic
          -Cory-
          1997 Katana 600

          -see my garage for mods-

          'pegs are down for you anytime CP'

          Comment


          • #6
            read here

            http://www.motorcycleanchor.com/kata...r_install.html

            See My Garage for mods...
            T-Rex Racing framesliders install and review thread
            Full Post 98 LED conversion how to thread

            Comment

            Working...
            X